Евгений и Светлана Громов

Рекомендации Марианне и Николе, нашли нам квартиру! Понравилось, что очень точно поняли, что нам надо, очень внимательный и терпеливый риелтор

Davor Knežević Vozač

Vrlo profesionalno osoblje, angažovano i stručno. Dostupno za pitanja i pojašnjenja u svakom trenutku procesa prodaje stana. Kvalitetna savjetovanja i pomoć oko postizanja zadovoljavajuće cijene. Svakako osoblje za preporučiti. U procesu prodaje stana surađivao sam s agentima Nikolom i Mariannom, koje svakako preporučujem. Profesionalno, angažirano, pouzdano i dostupno osoblje.

Denis Gibson Penzioner

Ovim putem  želim se zahvaliti agenciji ‘’Sirius Nekretnine’’, a posebno Marini Golovoi  na njegovoj proaktivnosti i pozitivnom stavu koji nije posustao niti u izazovnim trenucima poput onih prije potpisivanja predugovora, a kasnije i iščekivanja realizacije kupoprodaje. U prvoj komunikaciji, nakon što je saslušala priču o mojoj predugoj potrazi za stanom, rekao je da će se zainatiti i pronaći pravi stan za mene. Kako mi je optimizam lagano popustio, uzela sam to s rezervom, no pokazalo se kako se ostvarilo. Marina se sigurno sjeća kad sam ja napola u šali rekla kako mi je san  naselje Gospoština u Budvi, u šali jer je teško tamo pronaći stan. No, eto, pokazalo se da se moj san ipak ostvario.

Svakako ću preporučiti Marinu ukoliko neko od mojih poznanika bude tražio stan.

Marinna Zaharenko Umetnik

Zahvaljujući predanom radu gospodina Nikole uspjeli smo pronaći stan po želji koji je zadovoljio sve naše zahtjeve.Nikola Mladenović  kao predstavnik agencije za posredovanje nekretninama je uvijek bio na raspolaganju u svakom trenutku i sve je rješavao brzo i učinkovito, te smo jako zadovoljni načinom kako nas je zastupao.

Vašu agenciju bih preporučio svima koji kupuju nekretnine jer je vaš tim stručnjaka za  nekretnine riješio pedantno, tačno i ono što je u mom slučaju bilo jako važno, brzo i sigurno.

Aida Spahić Knjigovođa

Poštovani,

Upravo smo dovršili proces kupovine nekretnine koristeći usluge agencije‘’Sirius Nekretnine’’, pa sam slobodna poslati vam osvrt na vašeg agenta Nikolu Mladenovića. S obzirom da kupoprodaju nekretnina većina građana ne obavlja prečesto, u tom procesu postoji mnoštvo pitanja i nedoumica, a jedna od njih je i da li koristiti usluge agencije ili ne. Međutim, saradnja s vašom agencijom i s Nikolom je pokazala da je korištenje agencije apsolutno opravdano.Nikola  je bio proaktivan, čitavo vrijeme dostupan i raspoloživ za sve upite i bilo kakvu pomoć. Hvala mu! Nekretninu koju smo kupili nismo imali u prvom izboru, no on je osjetio što nam treba i odveo nas na pravo mjesto. Bio je dostupan za pitanja čak i na vlastitom godišnjem odmoru, cijelo vrijeme srdačan i veseo, gotovo prijatelj. Još jednom svaka pohvala Nikoli  i vašoj agenciji.

Biljana Krivokapić Advokat

Poštovani,

Ovom prilikom želela bi Vam se zahvaliti na Vašoj usluzi. Kupovina stana u Crnoj Gori u Budvi u situaciji kad živite i radite u Srbiji nije baš jednostavna. Tako sam barem mislila pre par meseci sve  dok nisam stupila u kontakt s Vašom agencijom. Sve što mogu reći je jedno ogromno HVALA.  Hvala za strpljenje, za pozorno slušanje, za savete, za profesionalnost i informisanost, za brze reakcije i jednostavnost , za pomoć  i sugestije, za ne odustajanje. Moje tople preporuke i pohvale za Vas  svakako ću prenesti svim poznanicima i prijateljima. Svako dobro i u buduće te još jednom hvala.