Vila u Izgradnji sa pogledom na more,na odličnoj lokaciji Krimovica, 2.Kotor

65.000€
ID: 10068
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
185
Površina zemljišta (M 2)
300

Pogodnosti

  • Bazen
  • Dvorište/Vrt
  • Garaža
  • Pogled na more
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Prodaje se Vila u izgradnji u poznatom selu Krimovica,Opština Kotor. Nalazi se unutar naselja Krimovice, na padini prema jugo – zapadu, gdje se sinergijom
klime i vjetrova sa Lovćena i Mediterana formira jedinstvena ruža vjetrova.Površina zemljišta iznosi 300m2.Prizemlje kuce iznosi 115m2 a prvi sprat 70m2 .Na placu se nalazi septicka jama i bistjerna.
Vila se nalazi u fazi izgradnje, što znači da kupac ima mogućnost da izabere završne radove i materijale prema svojim željama i potrebama. Takođe, vila ima veliki potencijal za iznajmljivanje tokom turističke sezone zbog svoje lokacije i sadržaja.
U fotografijama možete pogledati trenutno stanje koje se nalazi na placu,i nacrte na kojima je zamišljena izgradnja vile.

Objekat je izgradjen bez gradjevinske dozvole.

Cjena 65.000€

 

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via