Tri luksuzno opremljene vile u blizini centra Budve Vidikovac, 1.Budva

900.000€
ID: 10007
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila

Pogodnosti

  • Bazen
  • Dvorište/Vrt
  • Klima uređaj
  • Parking
  • Pogled na more
  • Sigurnosni sistem
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

1.1. Idejno rešenje projekta je izrađeno na osnovu Prethodne saglasnosti, Akta o urbanističkim uslovima, i ostalih podloga.
1.2. Objekti su projektovani u tri bloka, kao dvije zgrade u nizu ( vile A i B ) i jednom ( vila C ) koja se nalazi uklopljena u teren ispod gornjih vila tako da ravna krovna terasa predstavlja nastavak slobodnog prostora ispred gornjih vila sa uklopljenim bazenom. Takođe uklopljen u teren je i stan za poslugu koji svojom pozicijom ne remeti privatnost budućih korisnika vila a ista pozicija mu omogućava lagan pristup svim vilama. Aktom je utvrđena spratnost objekata: Po+Su+P+1 za vile A i B kao i Su +P+1za vilu C. Sve vile su okrenute ka južnoj strani (prema moru) .
1.3. Ulazi u objekte organizovani su sa severne strane objekata i povezani su međusobno stepeništima i prolazima koji se spajaju na zajedničkom platou tj. parking prostoru sa pristupnom rampom.
1.4. U sklopu objekata postoje dvije suterenske zajedničke prostorije gdje je u jednoj smještena bazenska tehnika a druga služi kao magacin za smeštaj mobilijara.
1.5. Struktura stanova na spratovima i u potkrovlju usaglašena je sa željama investitora i uslovima datim u prethodnim UTU uslovima.
2. Lokacija i uslovi međuzavisnosti objekta i neposredne okoline prizemlja:
2.1. U pogledu nivelacije, teren okolo objekta je u padu, apsolutna kota prizemlja vile C je niža šest metara od suterena vila A i B odnosno devet metara u odnosu na ulaz u objekte A i B.
2.2. Smeće se odstranjuje preko kontejnera, koji su smešteni na ulici.
2.3. Unutrašnje instalacije su priključene na mrežu spoljnih instalacionih vodova. Položaj i uslovi priključivanja su definisani Urbanističkim uslovima i saglasnostima Komunalnih organizacija.
3. Arhitektonske karakteristike objekata, stanova i pomoćnih prostorija
3.1. Objekti se sastoje od niza blokova sastavljenih u jednu urbanističku cjelinu, spratnosti Po+Su+P+1 za vile A i B i Su+P+1za vilu C. Svi objekti imaju ravne krovove.
3.2. Objekti su moderno oblikovani, korišćenjem savremenih građevinskih materijala. Jednostavnih su oblika, prelomljenih linija i uklopljeni u okolni ambijent..
3.3. Finalna obrada fasade je malterisanje i farbanje fasadnim bojama sa dodatkom djelova koji su prekriveni keramičkim pločama dim 3000 x 1000
3.4. Funkcionalno rješenje objekata A i B:
Podrum
Podrum je zamišljen kao prostorija za zabavu i opuštanje. Sadržaj tog prostora je šank sa mini barom i vinotekom, kino sala i prostor za igru bilijara.
Suteren

U suterenskom dijelu objekta smještene su po tri komforne sobe, dva kupatila, sauna, tehnička prostorija u kojoj je smješten centralni bojler za snabdijevanje komplet vile toplom vodom kao i stepenište koje vodi u podrumsku prostoriju. U jednoj sobi postoji zasebno kupatilo a korisnici ostale dvije sobe i saune koriste zajedničko kupatilo. U sutrenski prostor se prilazi direktno sa platoa na kome se nalazi bazen ili sa unutrašnjim stepeništem sa prizemlja objekta.

Prizemlje
Etaža prizemlja pored glavnog ulaza i komunikacija ka spratu i suterenu sadrži veliki jedinstven prostor koji je zamišljen da ima tri cjeline i to dio za dnevni boravak, dio za trpezariju i dio za kuhinju. Iz trpezarije se izlazi na prostranu natkrivenu terasu koja je ograđena staklenom ogradom čija providnost omogućava nesmetan pogled na more i iz same prostorije. Na ovoj etaži jedino su pregrađeni dio za vešeraj i wc.
Sprat
Na spratu se nalaze dvije sobe međusobno odvojene garderoberom. U sklopu veće sobe postoje odvojeno kupatilo i garderober i ima svoju terasu. Manja soba takođe ima svoje kupatilo a zid prema moru kompletno je zastakljen tako da je pogled ka moru omogućen iz svake pozicije u sobi.
3.5. Funkcionalno rješenje objekta C:

Suteren
U suterenskom dijelu objekta smještena je teretana, sauna, wc, prostor sa tuševima i tehnička prostorija u kojoj je smješten centralni bojler za snabdijevanje komplet vile toplom vodom kao i stepenište koje vodi ka prizemlju.

Prizemlje
Etaža prizemlja pored glavnog ulaza i komunikacija ka spratu i suterenu sadrži veliki jedinstven prostor koji je zamišljen da ima tri cjeline i to dio za dnevni boravak, dio za trpezariju i dio za kuhinju. Iz trpezarije i dnevne sobe se izlazi na prostranu terasu koja je ograđena staklenom ogradom čija providnost omogućava nesmetan pogled na more i iz samih prostorija. Ova terasa je povezana tj. dio je prilaznog platoa koji je ograđen ali dozvoljava pristup bazenu susjednog objekta. Na ovoj etaži jedino su pregrađeni kuhinjski špajz i wc.
Sprat
Na spratu se nalaze tri sobe međusobno odvojene garderoberom i mini barom. Svaka soba ima svoju terasu, kupatilo i garderober . Sobe su hodnikom povezane sa izlazom na natkrivenu terasu na kojoj se nalazi hidromasažna kada. Sa te terase se spoljnim stepeništem izlazi na veliku krovnu terasu i bazen na nivou suterena vila A i B.
3.6. Funkcionalno rješenje stana za poslugu:
Stan za poslugu se nalazi u nivou etaže podruma vila A i B. Stan je jednosoban i sastoji se od prostora za garderober, dnevne sobe i trpezarije, kuhinje, kupatila i jedne spavaće sobe.
4. Higijensko-tehnički uslovi :
4.1. Neposredno su ventilisane sve stambene prostorije (prirodna ventilacija).
4.2. Sanitarne prostorije i kuhinje su ventilisane sistemom ventilacionih kanala.
4.3. Veličina prozora je veća od propisanih zahjteva prirodnog osvetljenja prostorija.
4.4. Fasadni otvori (prozori i vrata) su od Al profila dijelom sa mogućnošću obrtno-nagibnog zatvaranja a dijelom sistemom šiber otvaranja. Ulazni portal je urađen u blind sistemu sa sigurnosnom bravom.
4.5. Kupatila su opremljena ( priključci za fen, brijanje, ogledala sa led rasvjetom, a vodokotlići u kupatilima su ugradni).
4.6. Toplotna i zvučna izolacija su usklađene sa važećim propisima.
4.7. Zaštita od požara je u saglasnosti sa Propisima za protiv-požarnu zaštitu.
5. Zidovi u objektima :
5.1. Spoljašnji fasadni zidovi su obrađeni termo malterom. Završna obrada fasada je fasadna boja i kramičke ploče..
5.2. Bočni zidovi do susjeda dijelom su armirano betonski 18cm + termoizolacija 6cm.
5.3. Spoljašnji zidovi suterena su armirano betonski.
5.4. Pregradni zidovi unutar stanova su od pregradne termo opeke d=10cm obostrano malterisani.
5.5. Svi zidovi moraju da odgovaraju pravilima za zvučnu i termoizolaciju.
6. Podovi u objektima:
6.1. Pod stepenišnog prostora je: armirano-betonska ploča 16cm, zvučna izolacija 1cm, PVC folija, sistem podnog grijanja, cementna košuljica 3cm i granit 4cm.
6.2. Konstrukcija poda u stambenim prostorijama je sledeća: AB ploča 20cm, tvrdi stirodur 2cm, PVC folija, sistem podnog grijanja, cementna košuljica 3cm, keramičke pločice 1cm, zavisno od namene prostorije.
6.3. Tehničke prostorije su obrađene na sledeće način: armirano-betonska ploča 25cm, stirodur 1cm, PVC- folija, dok je završna obrada cementna košuljica 4cm.
6.4. Sve završne obrade podova su finalizirane adekvatnim standardnim postupkom, prilagođene izabranom materijalu.
7. Plafoni u objektu :
7.1. Plafoni u svim sobama, hodnicima i stepenišnim prostorima su malterisani , obloženi gips karton pločama koji su oobrađeni disperzivnom bojom sa prethodnim gletovanjem.
7.2. U svim plafonima u svim prostorijama je ugrađena rasvjeta u led tehnologiji.
8. Finalna obrada zidova :
8.1. Zidovi stepenišnih kao i zidovi hodničkih prostora su gletovani i bojeni specijalnim bojama i dijelom obloženi keramičkim pločicama sa led rasvjetom.
8.3. Zidovi u sobama su malterisani, gletovani i bojeni poludisperzivnim bojama a dijelom su postavljene tapete.
8.4. Zidovi u kuhinjama i trpezarijama su dijelom obloženi sa keramičkim pločicama a u kupatilima po celoj visini zida u boji i tonu po izboru investitora.
9. Stolarija , bravarija i limarski radovi :
9.1. Spoljašnja bravarija je od petokomornih Al profila, dok su staklene površine od bojenog termo-pan niskoemisionog stakla. Otvaranje je obrtno-nagibno i šiber.
9.2. Ulazni portali su sigurnosna vrata sa centralnom bravom od aluminijumskih profila i čeličnih profila .
9.3. Ulazna vrata stanova imaju centralnu elektronsku bravu koja je povezana sa interfonskom instalacijom .
9.4. Terase su izrađene od staklene ograde, kaljenog stakla (prirodna boja stakla).
9.5. Sva limarija (opšivi, dilatacije, oluci), su izvedeni od pocinkovanog lima d=0.55mm.
10. Ostalo opremanje objekta:
10.1. Na ulaznom platou, predviđen je komplet poštanskih sandučića koji se nalazi na posebnom mjestu zajedno sa brojilima za potrošnju električne energije i protivpožarnim aparatom. Na ulaznom platou se nalazi šahta u kojoj su smješteni vodomjeri sa daljinskim očitavanjem.
10.2. U dnevnim sobama vila je ugrađen TV.
10.3. U svim vilama je ugrađen električni kamin.
10.4. Za sve stanove su urađeni priključci i oprema za telefon, internet mrežu, , interfon i video nadzor za kontrolu preko ViFi mreže.
10.5. Sve vile su opremljene centralnim plafonskim kasetnim klima uređajima .
10.6. Iz svih vila je interfonskom instalacijom osim otvaranja ulaznih vrata omogućena i kontrola ulazne rampe.
Materijali i oprema korišćeni na izradu vila A, B i C
– Fasadna obrada zidova
Termomalter Rofix,Spoljni glet Rofix,Boje Caparol,Keramika Laminam.
– Unutrašnja obrada zidova
Mašinski malter Rofix.Unutrašnji glet Rofix.Boje Polistof valpaint Polverigi.Tapete Graham & Brown.
– Fasadna bravarija
Schuco.Feal.
– Unutrašnja vrata-Pietrelli
– Sanitarije.Villeroy & Bosh.Hansgrohe,Geberit.
– Elektroinstalacije, oprema i rasvjeta ( spoljnja i unutrašnja )-Schneider,Delta Light,Ave,iGuzzini,Martini.
– Centralna klimatizacija i podno grijanje-Mitsubishi.
– Keramičke pločice –Porcelanosa.
– Unutrašnje stepenište-Marmostone – Calacatta Borghini.
– Spoljnje uređenje kamenom-Prilazni put – kaldrma Granite line,Teren – GMIMarmi,Zidovi – Granit Jablanica.
– Ulazna rampa-Stagnoli.
– Fontana-Aquaria.
– Staklene ograde Kaljeno staklo10+10 i ogledala-Invisirail
– Bazen-Keramičke pločice Porcelanosa-Bazenska tehnika Astral
– TV-LG.
– Kamini-Ardes.
– Zelene površine i žardinjere-Mondoverde.
– Kovane vitrine-.Delta

Površina vile A iznosi-364m2
Površina vile B iznosi-331m2
Površina vile C iznosi-438m2
Cijena za jednu vilu iznosi 900.000 €.
Cijena za sve tri vile iznosi 2.600.000 €.

 

Kontaktirajte agenta

Nikola Mladenović

Direktor i osnivač
Telefon
+38268735233
Telefon
+38267735433
Email
siriusbd.me@gmail.com
Povjerenje je ključno kada je u pitanju kupovina ili prodaja nekretnina, a ja kao vaš agent za nekretnine, obećavam da ću vas voditi kroz proces na najbolji mogući način. Sa mojim iskustvom i stručnošću, zajedno ćemo pronaći idealnu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i budžetu. Bez obzira da li ste u potrazi za kućom,placem, stanom ili poslovnom prostorom, ja ću se pobrinuti da vaša kupovina ili prodaja bude jednostavna i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i efikasan agent za nekretnine.
Share via