Odličan stan sa prostranom terasom i garažnim prostorom. Prekrasan pogled na maslinjak Bečići, 1.Budva

165.000€
ID: 13065
Tip nekretnine: 1.Stan/Apartman
Površina (M 2)
76
Spavaća soba
1
Kupatilo
1
Garaža
1

Pogodnosti

  • Klima uređaj
  • Parking
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Stvarna površina: 76 m2, uključujući i dio terase koji nije u dokumentima od oko 25 m2. – gratis
Upisana površina u dokumentima: 51 kv.m.
Do mora: 800m.
Sprat: visoko prizemlje
Cena: 165.000 evra .U cenu je uračunato parking mesto u zatvorenoj garaži u vrednosti od oko 20.000 evra.
Stan se prodaje sa nameštajem po meri i ugradnim aparatima. Veoma dobro održavan i malo korišćen. Prednost ove opcije je ogromna udobna terasa okružena maslinama.
Moderna stambena zgrada nalazi se u Bečićima, malom turističkom naselju na Budvanskoj rivijeri, poznatom po svojim luksuznim širokim plažama i najbistrijoj vodi Jadrana.
Lift, interfon, pristup za invalidska kolica.
Mirno zeleno mjesto okruženo maslinikom: višegodišnje drveće koje poštuje lokalno stanovništvo, zabranjeno za sječu u Crnoj Gori.
Kuća je građena od visokokvalitetnih materijala, u skladu sa svim arhitektonskim i građevinskim standardima. Stan ima hrastov parket, klimu, španske pločice, granitne ploče.
Dobra kompanija za upravljanje.
Struktura:
Dnevni boravak sa kuhinjom i izlazom na veliku terasu, spavaća soba, hodnik, kupatilo.
Nasip sa prodavnicama suvenira, atrakcijama za decu i raznim kafićima i restoranima udaljen je samo 10 minuta hoda ravnim putem.
Idealno za letnji odmor na moru ili za naknadno iznajmljivanje.
Bečići su malo turističko naselje udaljeno 2 kilometra. Ovo je odlično mesto za porodični odmor sa decom. Konkretno, ovdje se nalazi jedini aqua park u Crnoj Gori, u kojem uživaju i djeca i odrasli.
Plaža u Bečićima se s pravom smatra jednom od najlepših plaža na južnoj obali Jadranskog mora i čak je dobila nagradu „Grand pri” u Parizu 1935. godine kao najlepša evropska plaža. Plaža je prekrivena sitnim šljunkom i peskom.
U Bečićima plaže Bellevue i Queen of Montenegro označene su Plavom zastavom.
Prednosti područja:
– Spoj morskog i planinskog vazduha, koji obezbeđuje zdravu i lekovitu klimu.
– Opremljene plaže. Hoteli Splendid i Queen of Montenegro imaju dobro razvijenu infrastrukturu – SPA, Vellness, vodeni park. Ove usluge nisu dostupne samo gostima hotela.

 

 

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via