Odličan stan sa prostranom terasom , garažnim prostorom i prekrasnim pogledom na maslinjak Bečići, 1.Budva

180.000€ /2369€/m2
ID: 13102
Tip nekretnine: 1.Stan/Apartman
Površina (M 2)
76
Spavaća soba
1
Kupatilo
1
Garaža
1

Pogodnosti

  • Dvorište/Vrt
  • Garaža
  • Klima uređaj
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Stvarna površina: 76 m2, uključujući i deo terase koji nije u dokumentima od oko 25 m2. – gratis
Upisana površina u dokumentima: 51 kv.m.
Do mora: 800m.
Sprat: visoko prizemlje
Cena: 180.000 evra .U cenu je uračunato parking mesto u zatvorenoj garaži u vrednosti od oko 20.000 evra.
Stan se prodaje sa nameštajem po meri i ugradnim aparatima. Veoma dobro održavan i malo korišćen. Prednost ove opcije je ogromna udobna terasa okružena maslinama.
Moderna stambena zgrada nalazi se u Bečićima, malom turističkom naselju na Budvanskoj rivijeri, poznatom po svojim luksuznim širokim plažama i najbistrijoj vodi Jadrana.
Lift, interfon, pristup za invalidska kolica.
Mirno zeleno mjesto okruženo maslinikom: višegodišnje drveće koje poštuje lokalno stanovništvo, zabranjeno za sječu u Crnoj Gori.
Kuća je građena od visokokvalitetnih materijala, u skladu sa svim arhitektonskim i građevinskim standardima. Stan ima hrastov parket, klimu, španske pločice, granitne ploče.
Dobra kompanija za upravljanje.
Struktura:
Dnevni boravak sa kuhinjom i izlazom na veliku terasu, spavaća soba, hodnik, kupatilo.
Nasip sa prodavnicama suvenira, atrakcijama za decu i raznim kafićima i restoranima udaljen je samo 10 minuta hoda ravnim putem.
Idealno za letnji odmor na moru ili za naknadno iznajmljivanje.
Bečići su malo turističko naselje udaljeno 2 kilometra. Ovo je odlično mesto za porodični odmor sa decom. Konkretno, ovdje se nalazi jedini aqua park u Crnoj Gori, u kojem uživaju i djeca i odrasli.
Plaža u Bečićima se s pravom smatra jednom od najlepših plaža na južnoj obali Jadranskog mora i čak je dobila nagradu „Grand pri” u Parizu 1935. godine kao najlepša evropska plaža. Plaža je prekrivena sitnim šljunkom i peskom.
U Bečićima plaže Bellevue i Queen of Montenegro označene su Plavom zastavom.
Prednosti područja:
– Spoj morskog i planinskog vazduha, koji obezbeđuje zdravu i lekovitu klimu.
– Opremljene plaže. Hoteli Splendid i Queen of Montenegro imaju dobro razvijenu infrastrukturu – SPA, Vellness, vodeni park. Ove usluge nisu dostupne samo gostima hotela.

Kontaktirajte agenta

Nikola Mladenović

Direktor i osnivač
Telefon
+38268735233
Telefon
+38267735433
Email
siriusbd.me@gmail.com
Povjerenje je ključno kada je u pitanju kupovina ili prodaja nekretnina, a ja kao vaš agent za nekretnine, obećavam da ću vas voditi kroz proces na najbolji mogući način. Sa mojim iskustvom i stručnošću, zajedno ćemo pronaći idealnu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i budžetu. Bez obzira da li ste u potrazi za kućom,placem, stanom ili poslovnom prostorom, ja ću se pobrinuti da vaša kupovina ili prodaja bude jednostavna i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i efikasan agent za nekretnine.
Share via