NOVA KUĆA SA POGLEDOM NA MORE U SRCU ISTORIJSKOG KOTORA Škaljari, 2.Kotor

450.000€
ID: 10055
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
183
Spavaća soba
2
Kupatilo
3
Garaža
1

Pogodnosti

  • Garaža
  • Klima uređaj
  • Pogled na more
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Karakteristike nekretnine:

Površina: 125 m2 + terasa od 35 m2

Garaža 15 m2 + ostava od 8 m2

Dve spavaće sobe

Tri kupatila

Dva sprata

15 minuta hoda do Starog grada Kotora

Raspored kuće:

– na donjem nivou se nalazi garaža i ostava

– na prvom stambenom nivou nalazi se prostrani dnevni boravak, kupatilo i trpezarija sa kuhinjom. Iz dnevnog boravka se direktno izlazi na veliku terasu (35 m2).

– na drugom spratu su dve spavaće sobe, svaka sa kupatilom.

Prvi i drugi sprat kuće povezani su unutrašnjim stepeništem.

Svaki prozor pruža zadivljujući pogled na Bokokotorski zaliv.

Područje predstavlja kvintesenciju mediteranskog načina života: male ulice, kuće i istorijske zgrade. U krugu od 1000 metara od zgrade nalazi se sva neophodna infrastruktura: kafići, restorani, nekoliko supermarketa, bolnica, veliki sportski centar, autobuska stanica, zgrada opštine. Udaljenost do mora je 1200 metara.

Kotor je jedan od najljepših i najpoznatijih gradova u Crnoj Gori. Stari grad Kotor je svjetska kulturna baština i pod zaštitom je UNESCO-a. Odlična opcija za kupovinu kuće po cijeni stana na samo nekoliko koraka od Starog grada Kotora.

 

Cena: 450.000 eura

 

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via