Kuća u Baru u naselju Mirovica sa prelepim pogledom Mirovica, 6.Bar

350.000€
ID: 10074
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
400
Površina zemljišta (M 2)
1137
Spavaća soba
7
Kupatilo
2

Pogodnosti

  • Dimnjak
  • Dvorište/Vrt
  • Klima uređaj
  • Parking
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Površina kuće iznosi 400m2 dok površina dvorišta iznosi 1137m2.Nalazi se u mirnom naselju u blizini bolnice .Do mora udaljenost oko 3,5km.Sastoji se iz dve etaže prizemlja i prvog sprata.

Na prizemlju se nalaze dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom,kupatilo,4 spavaće sobe,hodnik i terasa.

Na prvom spratu se nalaze 3 spavaće sobe,veliko kupatilo,dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom.Svaka spavaća soba na prvom spratu ima izlaz na svoj balkon a dnevna soba ima izlaz na dve velike terase.Dvorište je ograđeno i uređeno sa posađenim voćkama,kapija od kovanog gvožđa,parking za 6 automobila.Put do kuće asfaltiran.Novi priključak na mrežu električne energije vode i kanalizacije.

Cena 350.000€.

 

Kontaktirajte agenta

Nikola Mladenović

Direktor i osnivač
Telefon
+38268735233
Telefon
+38267735433
Email
siriusbd.me@gmail.com
Povjerenje je ključno kada je u pitanju kupovina ili prodaja nekretnina, a ja kao vaš agent za nekretnine, obećavam da ću vas voditi kroz proces na najbolji mogući način. Sa mojim iskustvom i stručnošću, zajedno ćemo pronaći idealnu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i budžetu. Bez obzira da li ste u potrazi za kućom,placem, stanom ili poslovnom prostorom, ja ću se pobrinuti da vaša kupovina ili prodaja bude jednostavna i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i efikasan agent za nekretnine.
Share via