Različiti infrastrukturni i stambeni objekti Lastva Grbaljska, 2.Kotor

5.500.000€
ID: 22000
Tip nekretnine: 6.Investicioni projekt
Površina zemljišta (M 2)
22500

Opis nekretnine

Lastva Grbaljska
U prilici smo da Vam ponudimo naš razvojni projekat u Lastvi Grbaljskoj:
Reč je o jedinstvenoj i više nego atraktivnoj lokaciji!
Pozicija okrenuta ka sunčanoj strani, nepravilno kaskadno formirani placevi sa meditranskim zasadima čiji se pogled pruža prema plaži Jaz.
Turističko naselje je udaljeno 700 metara od glavnog magistralnog puta, 2.8 km od predivne peščane plaže Jaz. Zatim, cca 7 km od centra grada Budve, 16 km od Tivta i Kotora i cc 15-ak km od aerodroma Tivat, cca 31 km od prestonice Cetinje i 70 km od administrativnog centra Podgorice.
Na zemljištu se nalaze različiti infrastrukturni i stambeni objekti sa mogućnostima razvoja projekata različitog karaktera kao što su:
#Hotelsko turističko elitno naselje sa vilama,bungalovima i ostalim sadržajima
#  Sportsko rekreativni kompleks
#  Internacionalni centar za mlade( sportske aktivnosti, učenje jezika, boravak u prirodi)
#  Dom za stare
#  Specijalistička bolnica za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju i oporavak pacijenata

 

U pitanju je ogromno imanje od 22.500m2 sa kaskadama,kućama,vilama,terenom za tenis ,bazenom. Kompleks je građen prije 10-tak godina i zahtjeva dodatna ulaganja, ali zbog svoje pozicije ima veliki potencijal.

Cena komplexa  je 5.500.000€.

 

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via