Stanovi u kompleksu sa bazenom na samo 350m od mora  5.Petrovac

Cena na upit
ID: 13025
Tip nekretnine: 1.Stan/Apartman

Pogodnosti

  • Bazen
  • Dvorište/Vrt
  • Garaža
  • Klima uređaj
  • Lift
  • Parking
  • Sigurnosni sistem
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Stambeni kompleks se nalazi u mirnom zelenom području Petrovca u sastavu Budvanske rivijere.Poseban put vodi od kompleksa do glavnog puta i Petrovca.Sva gradska infrastruktura je na pešačkoj udaljenosti.Nalazi sa na samo 350m od glavne plaže u Petrovcu.Sa prozora i terasa ovog kompleksa možete se diviti veličanstvenim panoramskim pogledom na jadransko more ,crvenim krovovima kuća i veličanstvenim planinskim vrhovima koje okružuju grad.

 

Kupovina stana u ovom stambenom kompleksu je moguća i na rate što je vrlo zgodan i pouzdan način kupovine nekretnina.Sastoji se iz tri koraka:

-Morate izvršiti akontaciju od 30% od vrednosti vašeg stana.Prilikom plaćanja prve rate sklapa se ugovor o kupoprodaji nepokretnosti i kupac dobija ključeve od svog stana i može odmah započeti opremanje ,prepravke i druge poslove u stanu.

-Isplata preostalih 70% moguća je u periodu maksimalno od 3 godine uz kamatnu stopu 4% godišnje.Kupac ima mogućnost menjanja svoje isplate to jest moći će da uplaćuje iznos mesečno a može i kvartalno na pola godine.

-Po završetku isplate kupac dobija kompletan paket dokumenata za stanovanje.

 

U apartmanima stambenog kompleksa sve je predviđeno za ugodan boravak tokom cijele godine. Svaki apartman je opremljen električnim bojlerom – nećete imati problema sa toplom vodom u bilo koje doba godine. Takođe, svi apartmani su klimatizovani .

Kompanija koja upravlja kompleksom pruža kvalitetnu uslugu, nesmetan rad svih komunikacionih i inženjerskih sistema, kao i poštovanje čistoće i reda u kompleksu. I za one koji žele, postoje dodatne usluge koje će povećati udobnost vašeg života.Osigurana je sigurnost stanovnika i njihovih vozila. U blizini zgrade nećete naići na slučajne ljude, to povećava udobnost i mirnu atmosferu kompleksa.

Sigurnost, odličan vazduh, predivni pogledi i blizina mora čine kompleks prijatnim mestom za život i opuštanje. A što se tiče odnosa cena / kvalitet, ovo je jedna od najboljih ponuda u Crnoj Gori.

Komplex je izgrađen po savremenom dizajnu koristeći najnovije tehnologije i moderne materijale. Naš kompleks ispunjava najstrože zahteve evropskih građevinskih standarda.

 

Ukupno 23 stana bez nameštaja  od 49m2 do 169m2.Na linkovima ispod možete videti kvadraturu ,plan,spratnost,količinu soba,pogled i cene svakog stana posebno po spratovima:

 

1.sprat          2.sprat          3.sprat           4.sprat           5.sprat           6.sprat          7.sprat

 

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via