KAMENA KUĆA SA BAZENOM I JEDINSTVENIM POGLEDOM NA MORE Reževići, 1.Budva

390.000€
ID: 10091
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
211
Površina zemljišta (M 2)
421
Spavaća soba
4
Kupatilo
4

Pogodnosti

  • Bazen
  • Garaža
  • Klima uređaj
  • Pogled na more
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Tip nekretnine: Kuća sa bazenom Spratnost: 3 (Su+P+P1)
Lokacija: Skočiđevojka Reževići
Spavaćih soba: 4
Stambena površina: 211m2 Kupatila: 2+2 toaleta
Parcela: 421m2
Pogled: OTVORENI POGLED NA MORE
Udaljenost: 100m do mora
500m do plaže Ostalo: Otvoreni bazen
Terase obložene kamenom
Cena: 390.000€
Opis:
Porodična kamena kuća sa fokusom na prirodne materijale, kao što su lokalni kamen i drveni elementi u enterijeru i jedinstvena lokacija sa pogledom na otvoreno more. Prednja terasa izlazi na bazen, okružena mediteranskim zelenilom. Kuća na 3 sprata se sastoji od 4 spavaće sobe, 2 kupatila, 2 toaleta, 2 kuhinje i 2 dnevna boravka. Kuća je veoma svetla zbog velikih balkonskih kliznih vrata na svim zidovima na južnoj i jugoistočnoj strani.Kuća je kompletno opremljena. Svaka soba je klimatizovana. Za zimsko uživanje tu je drvena peć i dimnjak za tu namenu. Lokacija je tiha i mirna, vrlo blizu mora, daleko od urbane gužve. Širok otvoreni pogled na more čini lokaciju jedinstvenom.Prilaz kući je pešačkom stazom. Urbanističkim planom je, međutim, predviđeno da put prolazi direktno u blizini kuće, što omogućava budući pristup vozilima.
Struktura:Glavna kuća – prizemlje – dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, toalet, izlaz na 2 terase i terasa sa bazenom, pogled na more
1. sprat – glavna spavaća soba, kupatilo / kada, 2 balkona / pogled na more
Potkrovlje – spavaća soba/dvokrevetna
Nisko prizemlje – spavaća soba, dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo
Aneks – 1 spavaća soba sa toaletom, veliki prozori
**Veliki prozori u celoj kući

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via