Kuća u elitnom delu Utjeha – Hladna Uvala,opština Bar. Utjeha, 6.Bar

199.000€
Prodaja
ID: 10041
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
380
Površina zemljišta (M 2)
57
Spavaća soba
7
Kupatilo
3

Pogodnosti

  • Dimnjak
  • Garaža
  • Klima uređaj
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Kuća se nalazi u mirnom mestu preko puta hotela “El Mar“ i ispod hotela “Vidikovac“,400m od vile “Abramović“ u prekrasnom okruženju uređenom žalfijama,ruzmarinima i magnolijom.U blizini su čuvena Velika plaža i plaža Utjeha.Do Bara 15ak minuta vožnje a do aerodroma Podgorica oko 30ak minuta vožnje,do mora svega 150m.

Površina kuće iznosi 240m2 dok površina svih terasa  iznosi 140m2  a površina dvorišta iznosi 57m2.

Sastoji se iz 4 etaže.

Na prvoj etaži ili suterenu od 60m2 se nalaze 2 garažna mesta za 2 automobila.

Na drugoj etaži ili prizemlju od 60m2 nalaze se veliki dnevni boravak,kuhinja sa trpezarijom,tri spavaće sobe,kupatilo,ostava  i velika terasa od 50m2 sa pogledom na more.

Treća etaža je u potpunosti identična kao druga.

Na četvrtoj etaži ili podkrovlju od 60m2 se nalaze 2 spavaće sobe,kupatilo,kuhinja i terasa od 40m2.

Sve etaže su napravljene kao posebne jedinice sa spoljnim stepenicama i sa svih terasa se pruža pogled na more.Sve prostorije su kompletno opremljene .Kuća je priključena na novu mrežu električne energije,uskoro i  na novu mrežu vodovoda i kanalizacije.Trenutno poseduje svoj rezervoar za vodu.

Dvorište je ozidano sa svih strana u uređeno.

Vlasništvo 1/1.Predat zahtev za legalizaciju.

 

Kontaktirajte agenta

Nikola Mladenović

Direktor i osnivač
Telefon
+38268735233
Telefon
+38267735433
Email
siriusbd.me@gmail.com
Povjerenje je ključno kada je u pitanju kupovina ili prodaja nekretnina, a ja kao vaš agent za nekretnine, obećavam da ću vas voditi kroz proces na najbolji mogući način. Sa mojim iskustvom i stručnošću, zajedno ćemo pronaći idealnu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i budžetu. Bez obzira da li ste u potrazi za kućom,placem, stanom ili poslovnom prostorom, ja ću se pobrinuti da vaša kupovina ili prodaja bude jednostavna i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i efikasan agent za nekretnine.
Share via