Nezavršeni objekat sa devet stambenih jedinica 5.Petrovac

500.000€
ID: 22011
Tip nekretnine: 6.Investicioni projekt
Površina (M 2)
789

Pogodnosti

  • Pogled na more
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Zgrada se nalazi u Petrovcu u naselju Medinski Krš , okrenuta je prema moru i ima pet etaža:S2+S1+P+1+Pk.Suterenske etaže nisu ukopane u zemlju sa nijedne strane.Zbog terena su izvedene,jer je glavni ulaz u zgradu sa sjevera (na trećoj etaži).Zgrada ima devet stanova,osam stanova su jednosobni površine oko 62m2,a jedan je trosobni površine oko 125m2.
Na svakoj etaži su dva stana,osim peta etaža je čitava jedan stan.Osam stanova se sastoje iz:velike dnevne sobe sa kuhinjom površine oko 27m2,koja izlazi na veliku južnu terasu površine oko 10m2;kupatila površine oko 5.5m2;spavaće sobe površine oko 11.5m2,koja ima zasebnu bočnu terasu površine oko 5m2 i hodnikom površine oko 7.5m2.Stan od oko 125m2,na petoj etaži sastoji se od:hodnika površine 6.45m2,sobe površine 8.72m2,sa terasom od 3.13m2,WC 2.91m2,druga soba 8.72m2,sa terasom od 4.26m2,degažmana od 7.22m2,kupatila od 7.21m2,treće spavaće sobe od 18.89m2,sa izlazom na terasu od 10m2,kuhinje od 5.33m2,dnevna soba od 32.06m2,sa terasom od 10m2.Sve kuhinje i kupatila imaju prozore.Stanovi na prvoj etaži S1,osim terasa kao kod ostalih stanova,imat će i zasebna pripadajuće dvorište ka jugu i bočno.Ispred zgrade je borova šuma koja jednom broju stanova zaklanja direktan pogled na more. Zgrada je dovedena pod krov.Spolja je fino malterisana,unutrašnje stepenište je fino malterisano,prva etaža je unutra fino malterisana,a sve kuhinje I kupatila su grubo malterisana.Urađena je elektro- instalacija,vodovodna,kanalizaciona,hidrantska I hidroforska instalacija.Zgrada ima okućnicu oko 150m2,oivičenu betonskim zidom.Naša zgrada je u prvom redu ovog novog naselja.DUP-om ispred nje nije predviđena izgradnja bilo kakvog stambenog objekta,niti se fizički može.

opis faze spoljašnje završenosti objekta

-Zgrada je dovedena pod krov.Spolja je fino malterisana,unutrašnje stepenište je fino malterisano,prva etaža je unutra fino malterisana,a sve kuhinje I kupatila su grubo malterisana.Urađena je elektro- instalacija,vodovodna,kanalizaciona,hidrantska I hidroforska instalacija.Zgrada ima okućnicu oko 150m2,oivičenu betonskim zidom.Naša zgrada je u prvom redu ovog novog naselja.DUP-om ispred nje nije predviđena izgradnja bilo kakvog stambenog objekta,niti se fizički može.

izvedena elektro-vodo instalacija:

-u kupatilima osam stanova su izvedeni elektro-vodo priključci za:bojler,veš-mašinu,lavabo,WC šolju I
tuš-kadu.
-WC u devetom stanu ima elektro-vodo priključke za:bojler,lavabo,WC-šolju I tuš kadu.
-kupatilo u devetom stanu ima elektro-vodo priključke za:protočni bojler,đakuzi,veš-mašinu,WC-
šolju,bide I lavabo.
-vodovodna I kanalizaciona instalacija je razvučena kroz čitav objekat,u osam stanova kuhinje se toplom vodom snabdijevaju iz kupatilskog bojlera,dok u devetom stanu kuhinja ima svoj bojler,u svim kuhinjama je izveden priklljučak za mašinu za suđe.
-kroz zgradu je razvučena I hidrantska instalacija,a I instalacija za hidrofor.
-spoljna kanalizacija je urađena od ivice placa do predviđenog šahta na donjoj ulici po projektu vodovoda I kanalizacije Budva,u okviru placa zgrade predviđene su tri odvodne šahte:po jedna sa bočnih strana zgrade,jedna sa juga,glavna vodo šahta je desno od ulaza zgrade,WC u devetom stanu je spojen na klanalizacionu šahtu na putu ispred ulaza u zgradu.
-elektro-instalacija:u svim spavaćim I dnevnim sobama su izvedeni priključci za klima uređaj,kablovsku TV,fiksnu telefoniju,u svakom stanu je po jedna panik lampa,u kuhinjama su izvedeni priključci za aspirator,u stanovima izvedena instalacija za video-interfon.
-stepenište:na svakom spratu panik lampa,protiv požarni alarm,izvedena instalacija osvjetljenja okolo zgrade.
-glavni sat za vodu sa više nego dovoljnog protoka za zgradu.
-promjer našega glavnog bakarnog strujnog kabla više nego dovoljan za snabdijevanje naše zgrade.

uz zgradu prilažemo

– građevinska dozvola po starim UT-uslovima sa plaćenim komunalijama od 30,000.00€,kao I svim
potrebnim saglasnostima I taksama;
-projekat izvedenog stanja u štampanoj I elektronskoj formi ovjeren od strane “Vedute”-Budva;
-projekat geomehanike u štampanoj I elektronskoj formi;
-projekat spoljne kanalizacije urađen od strane vodovoda I kanalizacije Budva;
-komercijalne skice spoljašnjosti I unutrašnjosti zgrade u štampanoj I elektronskoj formi;
-zgrada je legalno priključena na elektro-vodo I kanalizacionu mrežu;
-9 novih vodomjera na daljinsko očitavanje,1 novi vodomjer za hidrantsku mrežu,kao i novi senzori za daljinsko očitavanje vodomjera sa ugradnjom,vrijednost 7.692,19€.
-objekat je digitalno premjeren i predat je u roku za proces legalizacije.
– cijena objekta je 500.000 eura.

 

Kontaktirajte agenta

Nikola Mladenović

Direktor i osnivač
Telefon
+38268735233
Telefon
+38267735433
Email
siriusbd.me@gmail.com
Povjerenje je ključno kada je u pitanju kupovina ili prodaja nekretnina, a ja kao vaš agent za nekretnine, obećavam da ću vas voditi kroz proces na najbolji mogući način. Sa mojim iskustvom i stručnošću, zajedno ćemo pronaći idealnu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i budžetu. Bez obzira da li ste u potrazi za kućom,placem, stanom ili poslovnom prostorom, ja ću se pobrinuti da vaša kupovina ili prodaja bude jednostavna i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i efikasan agent za nekretnine.
Share via