Kuća na prvoj liniji mora u naselju Kamenari ,opština Herceg Novi. Kamenari, 4.Herceg Novi

420.000€
ID: 10053
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
153
Površina zemljišta (M 2)
638
Spavaća soba
3
Kupatilo
1
Garaža
1

Pogodnosti

  • Dvorište/Vrt
  • Garaža
  • Klima uređaj
  • Parking
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Površina kuće iznosi 113m2 +suteren 40m2+garaža 20m2+pomoćni objekat 12m2 a površina dvorišta iznosi 638m2.Kuća se nalazi na samoj pjeni od mora na prvoj liniji u naselju Kamenari kod trajekta.

U neposrednoj blizini se nalazi škola,prodavnica,pekara i restoran i hotel Casa Del Mare.Sastoji se iz dve etaže suterena i prizemlja.U suterenu se nalaze dve višenamenske prostorije po 20m2.Na prizemlju se nalazi hodnik,dnevni boravak,kuhinja,trpezarija,dve velike spavaće sobe,kupatilo i terasa sa pogledom na more.Dvorište je ograđeno i uređeno,posađeno južno voće kivi,vinova loza i još mnogo raznog cveća.U dvorištu se još nalazi pomoćni objekat ,garaža za jedan automobil i jos parking mesta za za 3 automobila.Kuća je izgrađena 1969 godine od kvalitetnog kamena a pre par godina je kompletno renovirana.Mogućnost izgradnje još dve etaže i bazena .Kuća se prodaje sa kompletnim nameštajem i tehnikom.

Vlasništvo je 1/1,nema tereta i ograničenja.

Cena 420.000€.

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via