Stanovi u izgradnji u luksuznom objektu Kava, 3.Tivat

Cena na upit
ID: 13095
Tip nekretnine: 1.Stan/Apartman

Pogodnosti

  • Dvorište/Vrt
  • Garaža
  • Pogled na more

Opis nekretnine

Prodaju se stanovi u izgradnji u luksuznom stambenom kompleksu koji se nalazi u živopisnom gradu Tivat, Crna Gora. Apartmani u kompleksu kreirani su sa ljubavlju prema detaljima, pružajući sve pogodnosti neophodne za ugodan život.Moderna arhitektura kompleksa je dizajnirana tako da svaki prozor pruža zadivljujući pogled na more.
Lokacija
Objekat se nalazi na idealnoj lokaciji u mirnom delu Tivta, okružen neverovatnim zelenilom I u blizini luksuznih nekretnina.Na pješačkoj udaljenosti: prodavnice, restorani, čiste plaže, kao i najprestižnija lukau Evropi – Porto Montenegro. Veoma blizu se nalazi Međunarodni aerodrom Tivat na samo 5 minuta vožnje od kompleksa.Odabirom grada Tivta za svoj novi dom, otvarate vrata u svijet razvijene infrastrukture modernog odmarališta, gdje će svaki dan biti ispunjen utiscima i zadovoljstvom.
Detalji
Objekat će sadržati stanove sa završnom obradom po sistemu ključ u ruke.U završnoj obradi će se korištitinsamo visokokvalitetni materijali, uključujući prirodni kamen za fasade i javne površine.Klimatska oprema i vodovodne instalacije premium brendova osiguravaju udobnost vašeg budućeg doma.Planska rešenja su osmišljena za optimalnu organizaciju prostora.Apartmani su idealno osvetljeni dnevnim svetlom, zahvaljujući lokaciji zgrade I panoramskom zastakljenju.Iz svake sobe možete uživati u prelepom pogledu na more i grad koji će vam ukrasiti život .
Kompleks ce održavati agencija za održavanje.

Završetak gradnje je planiran u oktobru 2024 godine.

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via