Stanovi u izgradnji u luksuznom objektu Mrčevac, 3.Tivat

Cena na upit
ID: 13096
Tip nekretnine: 1.Stan/Apartman

Pogodnosti

  • Dvorište/Vrt
  • Parking
  • Pogled na more
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Prodaju se apartmani u luksuznom stambenom kompleksu koji se nalazi u živopisnom gradu Tivtu, Crna Gora.Apartmani u kompleksu su stvoreni sa ljubavlju prema detaljima, pružajući sve pogodnosti neophodne za ugodan život.Moderna arhitektura kompleksa je projektovana tako da svaki prozor pruža zadivljujući pogled na more, borovu šumu i grad.
Lokacija
Idealna lokacija za ugodan život u mirnom delu Tivta, okružen borovom šumom.Uživaćete u kvalitetu života u kompleksu bez gradske buke i pogodnu transportnu dostupnost. Lokacija stvara ravnotežu između mira i infrastrukture.U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, restorani, čiste plaže i izvanredno šetalište najprestižnije luke u Evropi – Porto Montenegro.Pored toga, Međunarodni aerodrom Tivat se nalazi na samo 5 minuta od kompleksa.Odabirom Tivta za svoj novi dom, otvarate vrata u svet razvijene infrastrukture modernog odmarališta, gde će svaki dan biti ispunjen utiscima i zadovoljstvom

Detalje
PRIME residence je stambeni kompleks koji nudi stanove sa potpunom završnom obradom po principu ključ u ruke. U procesu završne obrade koristiće se isključivo visokokvalitetni materijali, uključujući prirodni kamen za fasade i javne površine.Klima uređaji i oprema za kupatila premium brendova garantuju udobnost u vašem budućem domu. Planska rešenja se razvijaju uzimajući u obzir optimalnu organizaciju prostora.Stanovi u PRIME residence su osvetljeni dnevnom svetlošću zahvaljujući povoljnoj lokaciji zgrade i korišćenju panoramskog zastakljivanja. Svaka soba ima pogled na borovu šumu, more i grad.Kompleks će održavati profesionalna agencija za održavanje.Završetak izgradnje objekta predviđen je za decembar 2024. godine.

 

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via