Savremene vile u Budvi Maine, 1.Budva

1.245.000€
ID: 10022
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
518
Površina zemljišta (M 2)
612

Pogodnosti

  • Bazen
  • Dimnjak
  • Dvorište/Vrt
  • Klima uređaj
  • Parking
  • Pogled na more
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Zamislite da otvarate kapije ovog jedinstvenog objekta i pred vama se otkriva neverovatan pejzaž. Raskošni posed koji se sastoji od dve troetažne kuće (292 m2 i 226 m2) smeštene na parceli od 612 m2, oaza mira i tišine za porodicu koja traži komfor i udobnost.

Atmosfera Mediteranskog stila prožima svaki kutak ovih predivnih građevina. Kao da su spojene jednom bajkovitom nitju, stvarajući osećaj harmonije i blagostanja. Čim uđete unutra, vaša percepcija se menja, kao da ste ušli u drugi svet, pun elegancije i luksuza.

Izlazeći iz kuće, otkrivate čudesan bazen, savršeno uklopljen u dizajn, koji poziva na vodene zabave i opuštanje. Pored njega, prostrana terasa, idealno mesto za odmor i uživanje u toplim letnjim danima, pružajući pogled na zadivljujući pejzaž koji okružuje ovo mesto.

I sam pejzaž ovde zaslužuje divljenje. Okolni vrt, prekriven svetlim cvetovima i mirisom trava i cvetova, stvara atmosferu mira i spokoja.

Ove dve kuće i njihovo prelepo okruženje predstavljaju idealno mesto. Moći ćete uživati u divnim trenucima sa porodicom i prijateljima, osećajući pravu harmoniju sa prirodom i samim sobom. Ovo je mesto gde se snovi ostvaruju, a svaki dan je ispunjen radostju i blagodetima.

Postoji mogućnost prodaje vila nezavisno jedna od druge (svaki objekat ima nezavisne dokumente), uslovi se dogovaraju posebno.
Cijena: 1.245.000 eura

Kontaktirajte agenta

Nikola Mladenović

Direktor i osnivač
Telefon
+38268735233
Telefon
+38267735433
Email
siriusbd.me@gmail.com
Povjerenje je ključno kada je u pitanju kupovina ili prodaja nekretnina, a ja kao vaš agent za nekretnine, obećavam da ću vas voditi kroz proces na najbolji mogući način. Sa mojim iskustvom i stručnošću, zajedno ćemo pronaći idealnu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i budžetu. Bez obzira da li ste u potrazi za kućom,placem, stanom ili poslovnom prostorom, ja ću se pobrinuti da vaša kupovina ili prodaja bude jednostavna i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i efikasan agent za nekretnine.
Share via