Kamenolom u Cetinju u mestu Zavala.Crna Gora. 7.Cetinje

Cena na upit
Prodaja
ID: 16030
Tip nekretnine: 3.Plac

Opis nekretnine

 

Kamenolom u Cetinju u mestu Zavala.Crna Gora.

 

Površina kamenoloma iznosi 225.000m2 i nalazi se na samo 2,5km od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Budva u mestu Zavala.Put do samog kamenoloma je obezbeđen i proširen.U Cetinjskoj opštini ima nekoliko lokaliteta sa kamenom izuzetnog kvaliteta kao naprimjer: Zavala, Obzovica, Ugnji, Trnjine, Simunja…

Kamen sa Zavale  odnošen je za oblaganje hrama u Podgorici i ima izuzetnu otpornost na temperaturne promjene, može se rezati i brusiti za različite namjene i ima izuzetno lijepu nijansu sive boje pa kada se obrusi  djeluje kao mermer.Vlasništvo je 1/1 i nema tereta i ograničenja.

 

Kamenolom se izdaje na duži vremenski perod od 10 godina minimum.Cijena za 10 godina upotrebe kamenoloma iznosi 160.000€.

Takođe je moguća i prodaja kamenoloma.Cijena 2,7€/m2(moguć dogovor)

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via