Nova vila sa bazenom 6.Bar

560.000€
Prodaja
ID: 10046
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
402
Površina zemljišta (M 2)
1000
Spavaća soba
5
Kupatilo
5

Pogodnosti

  • Bazen
  • Dimnjak
  • Dvorište/Vrt
  • Klima uređaj
  • Parking
  • Sigurnosni sistem
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Prelepa vila sa panoramskim pogledom na more i planine u Baru, smeštena u mirnoj slepoj ulici. Udaljenost do mora je 800 metara.
Vila obuhvata stambenu zgradu, verandu sa kaminom i roštiljem, saunu i grejani bazen. Vila je kapitalne izgradnje sa ojačanom hidro i termo izolacijom i sistemom grejanja. Letnja veranda sa letnjom kuhinjom je zatvoreni prostor sa potpuno opremljenim stacionarnim roštiljem i kompletnim nameštajem. Kuća je u potpunosti zaštićena dodatnom toplotom i hidroizolacijom i obložena prirodnim kamenom.
Površina vile – 402 m2 + veranda 70 m2
Površina placa – 1 000 m2
Struktura vile:
1 sprat – dnevni boravak opremljen kaminom na drva,
– trpezarija,
– prostrana potpuno opremljena kuhinja (italijanski nameštaj sa ugrađenim Bosch aparatima),
– spavaća soba,
– kupatilo,
– koridor
Podovi su izrađeni od keramike, parketa i mermera. Postavljeni su metalno-plastični prozori sa metalnim kapcima. Dnevne sobe su opremljene klima uređajima.
Na ovom nivou se nalazi i garaža, kotlarnica (bojler od 300 litara), vešeraj, letnja trpezarija sa izlazom na dvorište do bazena.
2 sprat – 4 spavaće sobe od kojih dve imaju izlaz na terasu, a jedna spavaća soba ima izlaz na natkrivenu terasu sa kupatilom i panoramskim prozorom sa pogledom na more i planine,
– 3 kupatila,
– svlačionica
Tu je i opremljen tavanski prostor.
0 sprat – velika garderoba,
– kancelarija sa klima uređajem i aspiratorom,
– ostava,
– teretana sa sportskim rekvizitima.
Spratovi su povezani monolitnim stepeništem, ukrašenim kamenom i ograđenim metalnim ogradama. U celoj kući su ugrađena unutrašnja vrata italijanskog proizvođača.
Sobe su kompletno opremljene i opremljene kućnim aparatima po visokim standardima kvaliteta, oličujući kombinaciju udobnosti, funkcionalnosti i estetskog ukusa. Kuća će biti podvrgnuta velikom renoviranju 2023. godine.
Kuća ima 3 faze struje. Grejanje prostorija u hladnoj sezoni vrši se pomoću sistema „Topao pod” i kotla na pelete. Gradski vodovod. Kanalizacija – septička jama. Krov kuće je od monolitnog betona sa termo i hidroizolacijom i pokriven crepom. Uz kuću se nalazi i nastamba za pse od 6 m2.
U dvorištu kuće nalazi se prelivni bazen sa kliznom polikarbonatnom plafonom, dimenzija 8*5 metara i zapremine 80 m3, kao i dodatni rezervoar za vodu od 5 m3.
Okolina vile sastoji se od tri nivoa:
Nivo 1 – Kuća sa dvorištem.
Nivo 2 – Zelena površina sa prostorijom za opremu bazena.
Nivo 3 – Zelena površina sa kupatilom i saunom, kupatilom i prostorijom za opuštanje.
Kupatilo i sauna površine 20 m2 su u potpunosti opremljeni Harvia opremom, proizvedene u Finskoj.
Zelena površina je zasađena voćkama (persim, nar, pomorandža, kajsija, dud), grožđem, cvećem i četinarima. Po celom dvorištu postoji automatsko zalivanje.
Pristup unutrašnjoj teritoriji se vrši preko automatskih kapija. Postoji prostor za 6-8 automobila za parking u unutrašnjem prostoru. Po obodu kuće postavljen je video nadzor.
Cena objekta je 560.000 evra

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via