Na prodaju dvije kuće, jedna pored druge!!! Reževići, 1.Budva

395.000€
ID: 10001
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
218
Površina zemljišta (M 2)
413
Spavaća soba
6
Kupatilo
5

Pogodnosti

  • Bazen
  • Dvorište/Vrt
  • Klima uređaj
  • Parking
  • Pogled na more
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Veća kuća se sastoji od dva nivoa i ukupne je površine 138m2 i dvorišta od 192m2.
Radjena je u kamenu i prestavlja pravu autentičnu primorsku kuću. Nalazi se na kraju sela i za one koji vole mir i tišinu, ovo je idelana prilika za sopstvenu oazu. Kuća je u odličnom stanju što se tiče fasade, ali iznutra zahtijeva kompletnu renovaciju. Ima definitivno potencijal, koji treba prepoznati.
-U prizemlju se nalazi prostrani osvijetljeni dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom, kupatilom i jednom ostavom. Cijeli taj prostor je jako osvijetljen i prozračan, samim tim sto ima četiri velika izlaza na ogromnu terasu sa pogledom na more i okrenut je ka jugu. Velika prostrana terasa je dio gdje se maksimalno može uzivati veći dio godine u hladovini vinove loze. U bočnom dijelu kuće je jos jedna terasa sa sazidanim rostiljem i starim maslinama. Ispod njih, kaskadno, se nalazi jos jedan dio placa, koji se može lijepo iskoristiti za sadnju primorskog rastinja. U čitavom okruženju su sve nove vile sa bazenima i predivnim pejzažem, prepunim zelenila i maslinjaka. Pogled je božanstven, 180 stepeni otvoreno more i ako uključimo u sve to mir i tišinu, nekretnina je idelana za one ljude koji su željni da pobjegnu iz grada i gradskog užurbanog života.
-Sa prizemlja, dva stepeništa vode do četiri spavaće sobe koje se nalaze na prvom spratu. Iz spavaćih soba se pruža predivan pogled na nepregledno plavetnilo i zelenilo i maslinjake. Na istoj etaži se nalazi jedno kupatilo i velika prostorija koja se može preurediti u garažu ili ostavu. Naravno, dobro u tome je što budući kupac ima mogućnost izbora, u skladu sa ličnim potrebama.

Manja kuća se sastoji od dva nivoa i ima ukupno 80m2 stambenog prostora. Ona je također u dobrom vanjskom stanju, misleći na kamenu fasadu. Isto kao i veća kuća, zahtijeva unutrašnju renovaciju. Ova kuća ima i bazen koji se nalazi u popločanom i ograđenom dvorištu. Na samom ulasku u dvorište je kovana ograda i kapija od kovanog gvožđa, koja je jako lijepo urađena i daje pomalo nostalgičan štih kući.
-Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka i trpezarije, kuhinje sa šankom, toaleta i manje ostave ispod stpenica. Ispred se nalazi veća terasa sa ostavom.
-Unutrašnje stepenice vode na prvi sprat, gde se nalazi hodnik, kupatilo i dvije velike spavaće sobe. Iz soba se pruža pogled na bazen i zelenilo koje okružuje samu kuću. Osim toga, postoji i dodatni studio, koji je na platou pored bazena i odvojen je od glavnog dijela kuće. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje i kupatila, a predviđen je za personal.
-Uz bazen se nalazi i dodatna ostava, posebno izgrađena, te dvorište od oko 221m2, sa dovoljno prostora za uživanje, kupanje, sunčanje i odmor. Dvorište je okruženo mediteranskom raslinjem, a u neposrednoj blizini nalazi se i veliki maslinjak.
Obje kuće zajdno čine jednu lijepu cijelinu i kao takve se prodaju. Ovo je definitivno jedinstvena i zanimljiva ponuda i super prilika za nekoga ko vidi da uz malo ulaganje može da ima svoje malo carstvo. Pored toga što su idealne kuće za odmor, one su i odlične za investiciju, upravo zbog lokacije i potencijala koji se pruža za izdavanje, pogotovo u sezoni, za veće grupe ljudi!!!
Cijena: 395.000 eura

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via