Mini hotel na prvoj liniji mora Sveti Stefan, 1.Budva

2.800.000€
ID: 24007
Tip nekretnine: 5.Hotel
Površina (M 2)
809
Površina zemljišta (M 2)
600
Spavaća soba
13
Kupatilo
10

Pogodnosti

  • Dvorište/Vrt
  • Garaža
  • Klima uređaj
  • Parking
  • Pogled na more
  • Prva linija do mora
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Predmetni turistički objekat se nalazi na 5m od mora ( na samoj obali), na kraju istočnog dijela plaže Sveti Stefan, koja predstavlja najljepši dio crnogorskog primorja. Turistički objekat površine 809m2 luksuzno opremljen sa dvorištem od 600m2 i od strane nadležnog ministarstva Vlade Crne Gore kategorisan je sa pet zvjezdica.
STRUKTURA OBJEKTA PO ETAŽAMA
Kraljevski apartman, i sprat, 4 spavaće sobe ( 3 sobe francuski ležaj + jedna soba single ležaj) + ležaj na razvlačenje, veliki dnevni boravak sa kaminom, dvije velike terase sa pogledom na more, kuhinja sa kompletnom opremom i trpezarijom, tri kupatila ( đakuzi + dvije tuš kabine) wc, veš mašina, internet, televizija, sef.
Predsjednički apartman nalazi se na II spratu i ima tri spavaće sobe (dvije sobe francuski ležaj, jedna soba single ležaj), dnevni boravak, terasu s pogledom na more, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, dva kupatila sa kompletnim mobilijarom i veš mašinom.
Penthouse se nalazi na trećem spratu, dvije spavaće sobe ( francuski ležaj) dnevni boravak, krov na terasi sa pogledom na more, potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom, dva kupatila, wi-fi, televizija.
Apartman RH 4, nalazi se na II spratu, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak, balkon sa pogledom na more, potpuno opremljena kuhinja, wi-fi, televizija i jedno kupatilo.
Apartman RH 5, nalazi se na drugom spratu, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak, balkon sa pogledom na more, potpuno opremljena kuhinja, wi-fi, televizija i jedno kupatilo.
Studio RH 1 se nalazi na prizemlju, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedno kupatilo, zajednička terasa sa pogledom na more, potpuno opremljena kuhinja, wi-fi, televizija.
Studio RH 2 se nalazi na prizemlju, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedno kupatilo, zajednička terasa sa pogledom na more, potpuno opremljena kuhinja, wi-fi, televizija.
U prizemnom dijelu objekta nalazi se savremeno opremljen restoran sa svim pratećim sadržajima ( stolovi, stolice, kožna garnitura, šank, moderna, savremena i profesionalna kuhinja). Unutrašnji dio restorana zadovoljava kapacitete 50 gostiju, dok terasa restorana koja se nalazi u bašti objekta zadovoljava kapacitet 90 gostiju.
U prizemnom dijelu, takođe, se nalazi savremeno opremljen vešeraj, sobe za boravak osoblja, prostorije za peglanje i odlaganje veša, posebna kupatila za osoblje.
U dijelu dvorišta nalazi se i posebna igraonica za djecu, ljetnja kuhinja, pod nadstrešicom, sa kompletnom opremom za roštilj, pizze, itd.
Lungo mare: važećim planskim dokumentom planirana je izgradnja savremenog šetališta – Lunog mare duž obale, pored grada Svetog Stefana, Hotela Miločer, Kraljeve i kraljičine plaže, do do mjesta Pržno, gdje se nalazi poznati Hotel Maestral.
Na osnovu svega naprijed navedenog, zaključuje se da se u konkretnom slučaju radi luksuznom savremenom turističkom objektu sa pet zvjezdica, koji posjeduje sopstvenu plažu, na udaljenosti od samo 5m i koji zadovoljava sve evropske standard luksuza i udubnosti. Predmeni turistički objekat je dugi niz godina posjećivan od strane prepoznate klijentele.

Turistički objekat je legalno izgrađen na građevinskom zemljištu, sa svim potrebnim dozvolama i sa zakonitim upisom prava korišćenja i izdatom dozvolom za rad i obavljanje turističke djelatnosti.Vlasništvi je 1/1 i nema tereta I ograničenja , riješeni imovinskopravni odnosi i bez sudskih sporova i bez skrivenih materijalnih i pravnih nedostataka.
Cena 2.800.000

Contact the owner

Share via