Kuća sa bazenom na prelepom mestu Poljice, 1.Budva

450.000€
ID: 10032
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
189
Površina zemljišta (M 2)
274
Spavaća soba
6
Kupatilo
5

Pogodnosti

  • Bazen
  • Dimnjak
  • Dvorište/Vrt
  • Klima uređaj
  • Parking
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Kuća sa bazenom na Topliskom putu iznad Lastve Grbaljska blizu plaže Jaz i novog akvaparka sa divnim pogledom na planina i more.

Površine kuće iznosi 189m2 dok površina dvorišta je 274m2.Nalazi se u veoma ljepom mestu, okružena je šumom. Sastoji se iz 3 etaže.Svaki etaž je posebna jedinica sa posebnim ulazom.Na prizemlju od 84m2 se nalazi dnevni boravak,hodnik,kuhinja sa trpezarijom ,dve spavaće soba, terasa i dva kupatila.Na prvom spratu od 63m2 su dnevni boravak tri spavaće sobe,hodnik,dva kupatila, kuhinja sa trpezarijom i velika terasa dok na drugom spratu ili podkrovlju od 42m2 su dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, spavaća soba i velika terasa.Navedene kvadrature su bez terasa.Dvorište je uređeno i ograđeno  popločano kamenom,posađeneo je lavanda, nekoliko palmi, zelena ograda, mandarina, narandža, smokva, jabuka, kruška, trešnja, nar, poseduje veliki bazen ,mesto za odmor i roštilj kao i parking za 4 automobila. Ima i velika garaza za dva auto. Vlasništvo je 1/1 bez tereta i ogranićenja.Cena 450.000€.

Kontaktirajte agenta

Nikola Mladenović

Direktor i osnivač
Telefon
+38268735233
Telefon
+38267735433
Email
siriusbd.me@gmail.com
Povjerenje je ključno kada je u pitanju kupovina ili prodaja nekretnina, a ja kao vaš agent za nekretnine, obećavam da ću vas voditi kroz proces na najbolji mogući način. Sa mojim iskustvom i stručnošću, zajedno ćemo pronaći idealnu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i budžetu. Bez obzira da li ste u potrazi za kućom,placem, stanom ili poslovnom prostorom, ja ću se pobrinuti da vaša kupovina ili prodaja bude jednostavna i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i efikasan agent za nekretnine.
Share via