Luksuzna Kuća na prvoj liniji mora Savina, 4.Herceg Novi

1.200.000€
ID: 10028
Tip nekretnine: 1.Stan/Apartman
Površina (M 2)
180
Spavaća soba
2
Kupatilo
1

Pogodnosti

  • Klima uređaj
  • Pogled na more
  • Prva linija do mora
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Luksuzna kuća se nalazi na Savini, u Herceg Novom, Crna Gora. Nalazi se na prvoj liniji do mora i ima površinu od 180 kvadratnih metara. Ova predivna kuća ima dvije sobe, veliki dnevni boravak, garderober, vešeraj, sobu za masažu, kupatilo, veliki hodnik, kuhinju i veliku terasu koja se proteže preko čitavog dnevnog boravka s predivnim pogledom na more.

Kuća je opremljena luksuznim namještajem i prodaje se po cijeni od 1.200.000 eura sa svim namještajem. Ova nekretnina je idealna za one koji žele uživati u predivnom pogledu na more i žele živjeti u luksuznom okruženju.

 

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via