Kuća na 4 etaže sa pogledom na more u Igalu,opština Herceg Novi. Igalo, 4.Herceg Novi

270.000€
ID: 10042
Tip nekretnine: 2.Kuća/Vila
Površina (M 2)
352
Površina zemljišta (M 2)
440
Spavaća soba
8
Kupatilo
4

Pogodnosti

  • Dvorište/Vrt
  • Klima uređaj
  • Parking
  • Terasa/Balkon

Opis nekretnine

Kuća na 4 etaže sa pogledom na more u Igalu,opština Herceg Novi.

Površina kuće iznosi 352m2 dok površina dvorišta je 440m2.Kuća se nalazi u mestu sa izuzetnom infrastrukturom u ulici Bratstva i Jedinstva br.41 iznad prodavnice “Val“.Udaljenost od mora oko 500m.

Sastoji se iz 4 etaže po 88m2 svaka.Sve 4 etaže su jednake strukture-hodnik,veliki dnevni boravak,dve spavaće sobe,kupatilo,kuhinja sa trpezarijom i terasa sa panoramskom pogledom na more.U prizemlju je garaža.Kuća je izgrađena 1984 godine i sada zahteva renoviranje.

Vlasništvo je 1/1.

Cena 270.000€.

 

 

 

Kontaktirajte agenta

Ljubica Mladenović

Agent nekretnina
Telefon
068383134
Kao vaš agent za nekretnine, moj cilj je da vam pružim najbolje moguće iskustvo prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Sa mojim stručnim znanjem i iskustvom, zajedno ćemo istražiti tržište kako bismo pronašli najbolje moguće opcije za vas. Bez obzira da li tražite savršen dom za sebe i svoju porodicu ili želite prodati svoju nekretninu po najboljoj ceni, ja ću se pobrinuti da sve bude učinjeno sa profesionalizmom i efikasnošću. Obećavam vam da ću biti tu za vas tokom celog procesa i da ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude pozitivno i bez stresa. Kontaktirajte me danas i dopustite mi da vam pokažem kako mogu biti vaš pouzdan i stručan agent za nekretnine.
Share via